Progressieve glazen

Perfect op maat

Progressieve glazen bieden een antwoord voor mensen die zowel dichtbij als veraf wazig zien en die bovendien geen zin hebben om constant van bril te moeten wisselen. In het gedeelte bovenaan zit een sterkte verwerkt voor ver, in het gedeelte onderaan zit een sterkte verwerkt voor dicht. Op die manier neemt de sterkte van boven naar beneden geleidelijk aan toe. Om je persoonlijke kijkprofiel te bepalen, gebruiken we hoogtechnologische apparatuur om verschillende parameters te meten. Je kijkprofiel houdt rekening met je hoofdbewegingen, lichaamsvorm en levensstijl. Zo ontwerpen we glazen op jouw maat.

Bij Optiek Vanhoutte werken we met twee vooruitstrevende partners om je het beste kijkcomfort te garanderen. Ontdek hier meer over Vision Company & HOYA Vision.

Wij bieden in samenwerking met onze partners een gewenningsgarantie aan van 3 maand. Lukt het je niet in de eerste 3 maanden na ontvangst? Dan blijven we zoeken naar de beste oplossing voor jou op basis van jouw verwachtingen. Uw kijkcomfort staat voor ons op de eerste plaats.

Onze merken