Contactlenzen

Contactlensspecialist met scherpe toekomstvisie

DÉ partner van:

Wij bieden een gratis oogtest aan om zo de meest geschikte lenzen te selecteren voor jou.

Vanhoutte Optics is in regio De Haan dé partner van LensOnline.be, de meest betrouwbare website voor lenzen in België. Als klant kan je ervoor kiezen om je lenzen zelf online te bestellen maar wij kunnen de bestelling ook in jouw naam plaatsen. We nemen ruim de tijd om de contactlenzen te testen en aan te passen.

Je ogen zijn namelijk gevoelig aan verandering. Na deze eerste aanpassing raden wij je aan om jaarlijks op controle te komen. We beschikken over de meeste moderne apparatuur om ogen en contactlenzen te onderzoeken. Aarzel daarom niet om een afspraak te maken voor een oog- en contactlenscontrole.

Patrica Vanhoutte, opticien en optometrist met veel ervaring op het gebied van contactlenzen, staat tot jouw beschikking. Patricia volgt regelmatig gespecialiseerde seminaries in België en zelfs in het buitenland om je zo te kunnen helpen met de nieuwste technieken van controles en contactlensaanpassingen.

Heb je een vraag over contactlenzen, wil je een bestelling plaatsen of wil je een afspraak maken voor een oogcontrole in De Haan?

Contacteer ons of stap gerust even binnen in de zaak.

Onze merken